© 2017 Ruben Korfmaker
Recensies
RubenKorfmaker
Danielle de winter : Wat een pracht van een boek. Ik heb van de eerste tot de laatste bladzijde genoten van het verhaal. De onverwachte wendingen, het verdriet, de emoties,...allemaal prachtig verwoord en opgeschreven. Ik hoop dat het boek door veel mensen wordt gelezen en dat ze er net zo veel van genieten als ik heb gedaan. In het nawoord staat dat er vier jaar aan het boek is gewerkt. Ik hoop echt dat we niet nog vier jaar moeten wachten op een volgend boek.
Wytse buma : Wow. Hier mag je oprecht trots op zijn Ruben. Een pakkend en meeslepend verhaal. Knap geschreven, met mooie dialogen en personages. Een pageturner van de eerste orde. Een aanrader.
Meer recensies Meer recensies
Henk : Een prachtige roman, erg mooi geschreven. En wat een prachtig verhaal, ik zal het menigeen aanraden. Je hebt me verrast Ruben, complimenten!
Florens Wewerinke : Als je niks met Bach hebt maar na het lezen van dit boek Bach gaat luisteren dan doe je als schrijver iets goed denk ik! Na een wat trage start van het verhaal wist Cantor mij te binden en te boeien, een prachtig verhaal. Om in lijn met het boek te blijven: chapeau voor de schrijver, dit boek verdient veel lezers!
Ellen bouwhuis : Drie zonovergoten dagen waarin ik vergezeld werd door Cantor van Ruben Korfmaker. Wauw! Door de sfeervolle beschrijvingen van de omgeving, de overtuigende beschrijvingen en belevingen van de personages en een steengoede en spannende verhaallijn is dit boek voor mij een absolute pageturner. Ruben, bedankt voor deze fijne uren van leesplezier. Jammer dat het maar drie dagen duurde.. ;-)
Iris : Bedankt voor je prachtige boek met de prachtige muziek. Ik ben onder de indruk..Je zus
Maurits Jansen : Alle lof voor jou Ruben, je hebt mij volledig verrast. Het is een erg goed boek met pakkend verhaal. Een van de weinige boeken die ik bewust niet in een keer wilde uitlezen. Ik wilde zo lang mogelijk in het verhaal blijven, het bleef mij boeien en vond het jammer dat het verhaal uit was. Welke uitgever wil dit niet publiceren! Hopelijk vervolg of een nieuw boek, ik kijk er naar uit.
Terug naar Cantor Terug naar Cantor